SerbianEnglishBulgarianAlbanianHungarianRomanianMacedonian 

Labortatorit te Palinologjise
Fakultetin e Shkencave Natyrore
Trg Dositeja Obradovića 2
21 000 Novi Sad
Serbi

e-mail: novisadpolen@gmail.com


raporti-aeropalinologjik


Translation in Albanian is available thanks to:

Valorisation Grant
JRP IB73A0-111034

swiss-national-science-foundation-logo

 

NOVO!

Kalendar polena za Vaš SMART telefon.

 

SMART phone APP

 

Polen

Miresevini

Ne websitin e Labortatorit te Palinologjise l cili jer informacion
te rendesishem per polenet dhe alergjine qe shkaktojne ato.

Raportet javore per Perqendrimet polenike ne Serbi.
Maqedoni, Shqiperi dhe Billgari ju mund ti gjeni
tek faqja web - Raportet Aeropalinologjike.